Bouwopleveringen


Voordat u intrek in een nieuw pand of na een verbouwing van uw huidige pand is het belangrijk dat het schoon en opgeruimd is. CFO-dienstverlening verzorgt bouwopleveringen en zorgt er dus voor dat uw pand weer helemaal schoon en klaar voor gebruik is na een chaotische verbouwing.

Alle werkzaamheden die hiervoor nodig zijn worden u aangeboden door CFO-dienstverlening. Bouwopleveringen zijn namelijk een specialiteit waar CFO-dienstverlening door jarenlange ervaring in uitblinkt. Door het inzetten van de juiste mensen bent u volledig ontzorgt en kunt u na de bouwoplevering gebruik maken van een schoon pand.

Om uw pand weer spik en span op te leveren stellen wij een werkschema op. Wij hanteren een werkschema dat volledig gebaseerd is op uw wensen. De grootte van het object is ook een factor die bepaald hoe het werkschema er uiteindelijk uit komt te zien.

Door middel van goede communicatie en flexibiliteit kan CFO-dienstverlening zorgen voor een goede samenwerking. Onze opdrachtgevers bestaan zowel uit bouwbedrijven, particulieren en verschillende woningbouwcoöperaties.


Bij een opleveringsschoonmaak door CFO-Dienstverlening kunt u denken aan:

· Bezemschone oplevering van betonnen vloeren;

· Stofzuigen van aanwezige vloerbedekking;

· Verwijderen van cementsluier van wand- en vloertegels;

· Verwijderen van stickers van nieuw geplaatste ramen en/of overige apparatuur;

· Glasbewassing;

· Schoon opleveren van toilet, douche en keuken;

· Reinigen van vensterbanken;

· Verwijderen van verf- en kitresten;

· Stofverwijdering in het gehele pand;

· Afvoeren van (grof) bouwvuil.

Offerte aanvragen