06 – 535 15 812 info@cfo-dienstverlening.nl

Marmoleum vloeren

Linoleum vloeren

Houten vloeren

Vloerbekleding

Vloeronderhoud Wijchen:

Regelmatig vloeronderhoud is erg belangrijk. Het houdt uw vloer in een mooie en goede staat. Of het nou gaat om een houtenvloer, een marmoleum vloer of vloerbekleding. Wij helpen u hierbij.

Wij hebben professionele apparatuur om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien. Graag bekijken wij met u de juiste manier van onderhoud om niet alleen vervuiling, maar ook schade en slijtage tegen te gaan. Het onderhoud van vloeren doen wij zowel voor bedrijven als particulieren in Wijchen en omgeving. Wij reinigen, conserveren, polijsten en herstellen. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring met het onderhouden van vloeren. Onder vloeronderhoud valt onder anderen: Het strippen en conserveren van marmoleum- of linoleum vloeren. Het reinigen van tapijt en vloerbedekking. Het schrobben van vloeren etc.

Marmoleum en linoleum Wijchen e.o.

CFO-dienstverlening is het adres voor het onderhoud van uw marmoleum en linoleum vloer in Wijchen en omgeving.

Marmoleum vloeren hebben een harde toplaag. Deze laag zorgt voor een goede bescherming en een lange levensduur. Deze vloeren gaan dus lang mee, mits ze goed onderhouden worden.

Marmoleum vloeren

Vloeren van marmoleum/linoleum zijn onverslijtbaar en daarom erg populair. Een marmoleum/linoleumvloer kan 20 jaar meegaan wanneer de vloer goed onderhouden wordt. Marmoleum is eigenlijk hetzelfde als linoleum.

Linoleum vloeren

Marmoleum is een merknaam die Forbo gegeven heeft aan linoleum. Forbo is een vooraanstaande aanbieder van mooie en kwalitatieve linoleum vloeren. Linoleum vloeren bestaan voor 97 % uit natuurlijke grondstoffen en zijn dus zeer milieuvriendelijk.

Onderhoud marmoleum en linoleum vloeren Wijchen e.o.

Het onderhoud van linoleum en marmoleum vloeren gebeurt door het volledig te strippen en op te bouwen van de waslaag van de vloer. Hierbij wordt de waslaag verwijderd en opnieuw aangebracht.
De linoleum of marmoleum vloer wordt eenmalig gestript door middel van het verwijderen van de oude waslaag. Na het strippen van de marmoleum of linoleum vloer worden er meerdere lagen conservering aangebracht.
Het conserveren of in de was zetten van de linoleum of marmoleum vloer wordt uitgevoerd door middel van het handmatig aanbrengen van een conservering met een mat, hoog- of zijdeglans waslaag.

Gecertificeerd

 

Vraag naar de mogelijkheden

Cfo-dienstverlening
Graafseweg 17
5831 AA, Boxmeer
KVK-nummer: 52810496
BTW-nummer: NL 850.607.590.B01

Wil van Uden 06 – 535 15 812
Edwina Beket 06 – 516 95 418

Ruim assortiment

Voor elke klus

Beste service

Service hoog in het vaandel

Scherpste prijzen

Transparant en scherp

Maatwerk

Elke klus is anders

Duidelijke stappen voor vloeronderhoud

Stap

1

waslaag verwijderen en opnieuw aanbrengen

Stap

2

strippen van de vloer

Stap

3

na het strippen van de vloer worden er meerdere lagen conservering aangebracht

Vragen of Advies?

Stuur een email of geef ons een belletje.