06 – 535 15 812 info@cfo-dienstverlening.nl

Over ons

CFO dienstverlening is een jong en dynamisch vloeronderhoudbedrijf welke gevestigd is in Boxmeer. Ons werkgebied is echter geheel Nederland. Onze werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken, reinigen, van woningen, gebouwen, kantoren, trappenhuizen, reinigen van tapijt en vele andere soorten vloeren o.a. marmoleum, linoleum, hout, marmer, graniet in het huis of bedrijfspand. Daarnaast kunt u ons ook inhuren voor allerlei andere voorkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld opleverings schoonmaak, , glasbewassing bedrijfen, trespa schoonmaken, terras schoon spuiten. bouwkeet of bouwketen.

Kwaliteit en duidelijkheid!
Daarom hanteert CFO dienstverlening niet alleen strikte, objectieve kwaliteitsnormen, maar we meten ook hoe de mensen zelf hun omgeving ervaren. Gewapend met die kennis worden er afspraken gemaakt over het werkprogramma. Zo is altijd duidelijk wat wij voor u doen en waarop u ons mag beoordelen.

Samen werkt het beste!
Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

CFO dienstverlening levert graag goed werk. Om dat te bereiken stellen we onze klanten, naar wie we goed luisteren, centraal. En onze medewerkers, die van ons de juiste waardering en aandacht krijgen. Tevredenheid bij alle betrokkenen. Daar is het ons allemaal om te doen. Zo geeft Cfo-dienstverlening net dat ene stukje extra glans aan de dag.

Cfo-dienstverlening
Graafseweg 17
5831 AA, Boxmeer
KVK-nummer: 52810496
BTW-nummer: NL 850.607.590.B01

Wil van Uden 06 – 535 15 812
Edwina Beket 06 – 516 95 418

info@cfo-dienstverlening.nl

Ruim assortiment

Voor elke klus

Beste service

Service hoog in het vaandel

Scherpste prijzen

Transparant en scherp

Maatwerk

Elke klus is anders

Vragen of Advies?

Stuur een email of geef ons een belletje.