Over onsCFO dienstverlening is een jong en dynamisch vloeronderhoudbedrijf welke gevestigd is in Boxmeer. Ons werkgebied is echter geheel Nederland. Onze werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken, reinigen, van woningen, gebouwen, kantoren, trappenhuizen, reinigen van tapijt en vele andere soorten vloeren o.a. marmoleum, linoleum, hout, marmer, graniet in het huis of bedrijfspand.
Daarnaast kunt u ons ook inhuren voor allerlei andere voorkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld opleverings schoonmaak, , glasbewassing bedrijfen, trespa schoonmaken, terras schoon spuiten. bouwkeet of bouwketen
Kwaliteit en duidelijkheid!
Daarom hanteert CFO dienstverlening niet alleen strikte, objectieve kwaliteitsnormen, maar we meten ook hoe de mensen zelf hun omgeving ervaren. Gewapend met die kennis worden er afspraken gemaakt over het werkprogramma. Zo is altijd duidelijk wat wij voor u doen en waarop u ons mag beoordelen.
Samen werkt het beste!
Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.
Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.
CFO dienstverlening levert graag goed werk. Om dat te bereiken stellen we onze klanten, naar wie we goed luisteren, centraal. En onze medewerkers, die van ons de juiste waardering en aandacht krijgen. Tevredenheid bij alle betrokkenen. Daar is het ons allemaal om te doen. Zo geeft Cfo-dienstverlening net dat ene stukje extra glans aan de dag.

Offerte aanvragen