Service en dienstenOf het nu gaat om een bedrijfspand, kantoorpand, trappenhuis of een woning, het kan bij ons allemaal. Op wekelijkse, maandelijkse basis of iedere andere gewenste frequentie.
Een extra specialisatie van ons is het schoonmaken, voorafgaand aan de oplevering, van een nieuw (bedrijfs) pand.

Onberispelijk schone ramen hebben een directe invloed op het voorkomen van uw bedrijfspand.
Wilt u er zeker van zijn, dat alle ramen er tip top uitzien, zelfs die waar net even wat lastiger bij te komen is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij wassen ramen aan binnen en buitenzijde. Zelfs het verwijderen van cementsluier op ramen bij nieuwbouw is ons niet vreemd.

Cfo-dienstverlening is een jong en dynamisch schoonmaak bedrijf, welke gevestigd is in Boxmeer. Ons werkgebied is echter geheel Nederland.
Onze werkzaamheden bestaan uit het onderhoud van vloeren, schoonmaak, glazenwassen, op- en ontruimen van woningen, opruimen bedrijventerrein en sneeuwschuiven.

Het is van groot belang dat een vloer (hout, linoleum, vloerbekleding) goed onderhouden wordt. Dit verlengt de levendsduur aanzienlijk.
Wij hebben het professionele apparatuur om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer als nieuw kunnen laten uitzien. Het onderhoud van vloeren doen wij zowel voor bedrijven als particulieren.

Dooikorrels nu te koop bij CFO Dienstverlening, Extra lang actief!, Veilig voor groenvoorzieningen, Veilig voor metalen, Ook voor preventie tegen gladheid! en Het is onbeperkt houdbaar!


Offerte aanvragen